Διέλευση του Ήλιου – Επιδράσεις στους ιθαγενείς σε διαφορετικά σπίτια

太阳的过境——对不同房屋的土著人的影响

Ο Ήλιος είναι ένα ισχυρό ουράνιο σώμα στη Βεδική αστρολογία που μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Εάν τοποθετηθεί στα σωστά σπίτια σύμφωνα με το γενέθλιο φεγγάρι σας, μπορεί να σας ευλογήσει με καλή τύχη και επιτυχία.

Ξεκινήστε σήμερα με το ABC Nakshatra και δείτε πώς η διέλευση του Ήλιου στη Βεδική Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τα όνειρά σας. Οι έμπειροι βεδικοί αστρολόγοι μας στο ABC Nakshatra είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν να κατανοήσετε τη διέλευση του Ήλιου σε διάφορους οίκους σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη της Σελήνης.

Ο Ήλιος περνά περίπου 1 μήνα σε κάθε ζώδιο πριν περάσει στο επόμενο και χρειάζεται περίπου 1 έτος για να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο. Αυτή η ανάρτηση θα καλύπτει την πρόβλεψη της διέλευσης του Ήλιου σε διαφορετικούς οίκους στο δικό σας Χάρτης Σελήνης. Θα καταλάβουμε πώς η διέλευση επηρεάζει τους ιθαγενείς.

Οι επαγγελματίες της βεδικής αστρολογίας πιστεύουν ότι ο ήλιος φέρνει ευεργετικός προκύπτει εάν τοποθετηθεί σε ορισμένους οίκους από τον γενέθλιο χάρτη της σελήνης. Αυτά τα σπίτια είναι 3η, 6η, 10η και 11η.

Λέγεται ότι η Sun δίνει περισσότερα δυσκολίες στα ακόλουθα σπίτια – 1η, 2η, 4η, 5η, 7η, 8η, 9η και 12η όταν διέρχεται από τον χάρτη της Σελήνης.

Διέλευση Ήλιου στον 1ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Εάν ο Ήλιος μετακομίσει στο σπίτι όπου βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη σας, πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Κάποια προβλήματα με την καρδιά, την αρτηριακή πίεση ή το κυκλοφορικό, πονοκέφαλο και τα μάτια μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί επίσης να δυσκολεύεστε να είστε ήρεμοι ψυχικά και οικονομικά. Το όνομά σας και η κοινωνική σας θέση μπορεί επίσης να μειωθούν. Αυτή είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να έχετε προβλήματα στη δουλειά. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι και να μην τσακωθείτε με τον σύζυγό σας ή άλλα μέλη της οικογένειας.

 • Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας
 • Μείνετε ήσυχοι ψυχικά και οικονομικά αυτό το διάστημα
 • Αποφύγετε τους καβγάδες με τη σύζυγο και τα μέλη της οικογένειας

Διέλευση Ήλιου στον 2ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον δεύτερο οίκο από τη Σελήνη, θα έχετε οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να έχετε πρόβλημα να ελέγξετε την ψυχραιμία σας και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικογενειακή ένταση ή προβλήματα με φίλους. Δεν θέλετε να χάσετε τον σεβασμό. Δεν είναι καλή στιγμή για δανεισμό ή δανεισμό. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τις επικίνδυνες επενδύσεις και την κερδοσκοπία. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε την υγεία σας, καθώς μπορεί να έχετε προβλήματα όπως πονοκεφάλους, προβλήματα με τα μάτια, άγχος κ.λπ. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγετε τα ταξίδια και την υπερβολική τέρψη.

 • Προστατέψτε τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο
 • Αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις και οικονομικά προβλήματα
 • Κρατήστε την υγεία σας υπό έλεγχο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου
 • Μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις

Διέλευση Ήλιου στον 3ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Εάν ο Ήλιος μετακομίσει στον 3ο οίκο από όπου βρίσκεται η Σελήνη, θα δείτε πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να λάβετε προαγωγή ή αύξηση μισθού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή είναι μια στιγμή που θα δείτε ευτυχία και καλή υγεία. Ο Ήλιος θα σας δώσει νέα ενέργεια για να νικήσετε τους εχθρούς σας.

Έχετε καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι συγγενείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας σας εκτιμούν και σας σέβονται. Νιώθετε καλά και ανακουφισμένοι ψυχικά. Τα ταξίδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι επίσης ανταποδοτικό. Μπορείτε επίσης να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

 • Ευτυχία και επιτυχία: Αυτή η περίοδος στη ζωή σας είναι μια περίοδος ευτυχίας και προόδου στην επιχείρηση και την καριέρα
 • Η οικογένεια έρχεται πρώτη: Η οικογένειά σας θα έρθει πριν από οποιονδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης διέλευσης. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί τους
 • Θέματα υγείας: Ο ήλιος εδώ σας δίνει καλή υγεία, γι’ αυτό φροντίστε τον εαυτό σας. Όσοι πάσχουν από χρόνιες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα ή το άσθμα θα πρέπει να συμβουλεύονται τους γιατρούς τους σχετικά με φάρμακα που ταιριάζουν σε τέτοιες καταστάσεις
 • Νέες ευκαιρίες: Ένα νέο κύμα ενέργειας για να ανατρέψει τους εχθρούς. Είναι η τέλεια στιγμή για να οργανωθείτε για νέα εγχειρήματα, να ολοκληρώσετε μεγάλα έργα

Διέλευση Ήλιου στον 4ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Η διέλευση του Ήλιου στον τέταρτο οίκο από τη Σελήνη μπορεί να προκαλέσει κάποιες ψυχικές εντάσεις και ανησυχίες. Η εικόνα και η κατάστασή σας ενδέχεται να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της τοποθέτησης. Θα μπορούσατε να έχετε κάποια προβλήματα με τους ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί επίσης να υπάρχουν κάποια κενά επικοινωνίας ή παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους. Ο φόρτος εργασίας στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας είναι πολύ υψηλός αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος. Επίσης εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με τη γη και την ιδιοκτησία. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταξίδια αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες με τη μητέρα σου. Ωστόσο, φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Θα εστιάσετε επίσης στο να αποκτήσετε πράγματα που είναι εύκολα για εσάς.

 • Θα έχετε πολλή ψυχική ένταση και ανησυχίες αυτό το διάστημα.
 • Η εικόνα και η κατάστασή σας ενδέχεται να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της τοποθέτησης.
 • Μπορεί να υπάρξουν κενά επικοινωνίας ή παρεξηγήσεις με συναδέλφους και υπαλλήλους.
 • Ο φόρτος εργασίας στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας είναι πολύ υψηλός αυτή τη στιγμή, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος.
 • Κρατήστε την ψυχραιμία σας υπό έλεγχο και διατηρήστε υγιείς σχέσεις με τους γύρω σας.

Διέλευση Ήλιου στον 5ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Όταν ο Ήλιος μετακομίζει στον 5ο οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη (Χάρτης Σελήνης), μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στη δουλειά. Οι ηλικιωμένοι μπορεί να αρχίσουν να αμφισβητούν τη δουλειά σας. Εχθροί και ανταγωνιστές μπορεί να προσπαθήσουν να δυσκολέψουν τα πράγματα για εσάς. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται πολύ άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τυχόν διαφωνίες. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε υγιείς. Τα άτομα που έχουν καρδιακά ή στομαχικά προβλήματα μπορεί να έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με τον σύζυγο ή τα παιδιά σας. Αυτό οφείλεται στην κακή ενέργεια από τους πλανήτες. Μπορεί επίσης να έχετε κάποια προβλήματα με την εξουσία ή την κυβέρνηση. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να παρατηρήσετε ότι τα δημιουργικά σας ένστικτα είναι υψηλά τώρα. Θα αφιερώσετε χρόνο παρακολουθώντας σειρές ταινιών, διαβάζοντας βιβλία ή δοκιμάζοντας νέα πράγματα στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης.

 • Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό στη δουλειά
 • Αποφύγετε αγχωτικές διαφωνίες με εχθρούς και μέλη της οικογένειας
 • Κρατήστε τα προβλήματα υγείας σας υπό έλεγχο
 • Ξεπεράστε τις δύσκολες στιγμές με τη σύζυγο ή τα παιδιά

Διέλευση του Ήλιου

Διέλευση Ήλιου στον 6ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Η μετακίνηση του Ήλιου από τη Σελήνη στον 6ο οίκο θεωρείται καλή. Αυτή η περίοδος φέρνει ανακούφιση από προβλήματα υγείας και κάνει τους εχθρούς πιο αδύναμους. Είναι μια ευτυχισμένη και τυχερή περίοδος συνολικά. Θα έχετε επιτυχία με τη δουλειά σας. Αυτό θα βοηθήσει και σε νομικά θέματα. Θα κερδίσετε επίσης περισσότερα χρήματα και θα κάνετε νέους φίλους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάτε ταξίδια. Τα ταξίδια θα πάνε καλά, ειδικά αν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

 • Θα έχετε ανακούφιση από προβλήματα υγείας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 • Οι εχθροί σας θα είναι πιο αδύναμοι και θα έχετε επιτυχία στη δουλειά σας.
 • Θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα κάνετε νέους φίλους.
 • Αυτή είναι μια καλή περίοδος για επαγγελματικά ταξίδια, καθώς είναι πιθανό να πάνε καλά.
 • Σας βοηθά να παραμείνετε προσγειωμένοι και ήρεμοι.
 • Ενισχύει την εστίασή σας σε εργασίες που σχετίζονται με την εργασία.

Διέλευση Ήλιου στον 7ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Όταν ο Ήλιος μεταβαίνει στον 7ο οίκο από τη σελήνη, φέρνει κάποιες προκλήσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε διαφωνίες με τους συναδέλφους και τους ηλικιωμένους σας. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την πρόοδό σας στη δουλειά. Οι άνθρωποι αισθάνονται πιο αβοήθητοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν επίσης πιο συχνά, ειδικά αν έχουν στομαχικά προβλήματα. Θα πρέπει επίσης να φροντίσετε την υγεία του συζύγου σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη διέλευση του Ήλιου βιώνουν καθυστέρηση στην επίτευξη των στόχων τους στη ζωή αυτόν τον συγκεκριμένο μήνα. Δεν είναι και η καλύτερη εποχή για ταξίδια. Μπορεί να χάσετε χρήματα αν το κάνετε.

 • Μείνετε σε καλό δρόμο στη δουλειά σε δύσκολες στιγμές
 • Κρατήστε τον σύζυγό σας υγιή και ευτυχισμένο
 • Αποφύγετε τις ταξιδιωτικές καθυστερήσεις και απώλειες
 • Λάβετε ακριβείς προβλέψεις μόνο για αυτόν τον μήνα

Διέλευση Ήλιου στον 8ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Μερικές δύσκολες στιγμές έρχονται όταν ο ήλιος μεταβαίνει στον 8ο οίκο από όπου η σελήνη σας βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε πολλές αντιθέσεις και κάποια νομικά ζητήματα να αντιμετωπίσετε. Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας μέχρι ο Sun να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Μπορεί να έχετε προβλήματα με την πέψη, την κυκλοφορία του αίματος ή σωρούς. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή περπατάτε. Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα ατυχήματος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σχέση σας με τον σύζυγό σας και τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί επίσης να υποφέρει. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε κάποια περιττά έξοδα και απώλειες.

 • Να είστε προνοητικοί για να φροντίζετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου
 • Χρησιμοποιήστε μεθόδους αυτοφροντίδας για υγεία και ευεξία
 • Λάβετε προφυλάξεις για την αποφυγή ατυχημάτων
 • Μείνετε προσγειωμένοι με την οικογένειά σας

Διέλευση Ήλιου στον 9ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον 9ο οίκο από τη γενέθλια Σελήνη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη δουλειά. Μπορεί να κατηγορηθείς για κάτι που δεν είναι αλήθεια. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τα οικονομικά. Μπορεί να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έχετε πολλά προβλήματα που σας εμποδίζουν να είστε ήσυχοι. Έχετε οικογενειακά και συζυγικά προβλήματα, αλλά και προβλήματα από τους εχθρούς σας. Αυτά τα προβλήματα διαρκούν έως ότου ο Ήλιος βρίσκεται στον 9ο οίκο από τη γενέθλια Σελήνη σας. Έχετε επίσης κάποια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το στήθος, το λαιμό, τη σπονδυλική στήλη, τα γόνατα και τους γοφούς σας.

 • Αυτή η διέλευση έχει να κάνει με τη διαχείριση των εμποδίων σας και την εκμάθηση πώς να τα ξεπερνάτε.
 • Νιώστε περισσότερο συνδεδεμένοι με τις καταστάσεις γύρω σας
 • Κατανοήστε τις αληθινές πνευματικές σας δυνατότητες
 • Αποκτήστε μια βαθύτερη κατανόηση του διαλογισμού και των θρησκευτικών δραστηριοτήτων
 • Κατανοήστε τα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσετε

Διέλευση Ήλιου στον 10ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Η διέλευση του Ήλιου στον 10ο οίκο από το φεγγάρι σας είναι κάτι πολύ καλό στη Βεδική Αστρολογία. Αυτή είναι μια περίοδος που θα βιώσετε ανάπτυξη και κέρδη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορείτε να πάρετε προαγωγή και αύξηση μισθού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί επίσης να λάβετε νέες ευκαιρίες και αναγνώριση από τους ηλικιωμένους σας. Η οικογένεια και οι φίλοι θα σας σεβαστούν αν το κάνετε αυτό. Τα άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο θα πιστεύουν επίσης ότι είστε κουλ. Θα έχετε επίσης λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να νιώσετε καλύτερα.

 • Λάβετε προαγωγή και αύξηση μισθού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου
 • Νέες ευκαιρίες και αναγνώριση από τους ηλικιωμένους σας
 • Τα άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο θα σας πιστεύουν ότι είστε κουλ
 • Θα έχετε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε και να νιώσετε καλύτερα

Διέλευση Ήλιου στον 11ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Ο Ήλιος βρίσκεται στον 11ο οίκο από τη Σελήνη. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε μεγάλη εκτίμηση από το αφεντικό σας. Υπάρχουν ακόμα χρήματα που πρέπει να κερδίσετε στις επιχειρήσεις και οι προοπτικές εισοδήματός σας βελτιώνονται. Η δουλειά/η επιχείρηση πάει καλά και μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα κατά τη μετάβαση αυτού του Ήλιου στον 11ο οίκο. Υπάρχει πιθανότητα να προαχθείς ή να σου δοθεί αύξηση μισθού. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που σου έρχεται. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε τα χρήματά σας. Θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα είστε πιο υγιείς. Θα πρέπει επίσης να κάνετε εκδρομές αυτό το διάστημα γιατί θα έχουν επιτυχία. Τα επαγγελματικά ταξίδια θα είναι πολύ χρήσιμα.

 • Υπάρχει πιθανότητα να προαχθείς ή να σου δοθεί αύξηση μισθού.
 • Θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα και θα είστε πιο υγιείς, επομένως ίσως είναι η τέλεια στιγμή να επενδύσετε κεφάλαια.
 • Μια καλή περίοδος για επενδύσεις από οικονομική άποψη, επειδή οι άνθρωποι τείνουν να έχουν περισσότερες αποταμιεύσεις όταν έχουν εκ των προτέρων επιτυχίες στις επενδύσεις τους.
 • Λάβετε αύξηση μισθού ή προαγωγή. Κερδίστε περισσότερα χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου
 • Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα περιστασιακά ταξίδια θα είναι επιτυχημένα

Διέλευση Ήλιου στον 12ο Οίκο από τη Γενέθλια Σελήνη σας (Χάρτης Σελήνης)

Η μετακίνηση του ήλιου στον 12ο οίκο από τη σελήνη δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για εσάς. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε να βιάζεστε γιατί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για εμπόδια και έξοδα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με τον ύπνο και να αισθάνεστε αγχωμένοι.

Μπορεί επίσης να αρρωστήσετε, με προβλήματα όπως άγχος, στομαχικά προβλήματα, πυρετό και προβλήματα με τα μάτια. Θα πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε λογομαχία με τον σύζυγό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσπαθήστε να παραμείνετε φίλοι και μην τσακώνεστε. Δεν είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε σε κάτι νέο. Ωστόσο, η διέλευση του Ήλιου στον 12ο οίκο θα σας κάνει καλό αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε και να ξεφύγετε από το χάος της καθημερινότητας. Εάν κάνετε Διαλογισμό, Γιόγκα και Πνευματική πρακτική, θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα.

 • Επωφεληθείτε από μια πνευματική πρακτική που μπορεί να σας βοηθήσει με οικονομικά προβλήματα.
 • Μείνετε απαλλαγμένοι από το χάος της καθημερινής ζωής επιβραδύνοντας και βρίσκοντας ηρεμία στον τρόπο ζωής σας.
 • Εάν προσπαθείτε να βελτιώσετε τον πνευματικό σας τρόπο ζωής, τότε γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτήν την πνευματικά ευνοϊκή στιγμή.

Η διέλευση του ήλιου φέρνει ευεργετικά αποτελέσματα εάν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένους οίκους από τον γενέθλιο χάρτη της σελήνης. Αυτοί οι οίκοι είναι ο 3ος, ο 6ος, ο 10ος και ο 11ος. Λέγεται ότι ο Ήλιος δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες στους ακόλουθους οίκους – 1ος, 2ος, 4ος, 5ος, 7ος 8h 9h 12 όταν διέρχεται από τον χάρτη της Σελήνης. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει εσάς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, παρακαλώ ζητήστε μια πλήρη ανάλυση πρόβλεψης ωροσκοπίου τώρα.

Scroll to Top