Déu Ram mai va dubtar de la deessa Sita: el mite de Ramayana de l’exili de Sita

La veritable història de l’exili de la mare Sita segons Ramayana i antics historiadors indis

El Ramayana és un dels textos històrics antics més antics i populars del món, que explica la història del Déu Rama, un avatar del Déu Suprem Vishnu. La història culmina amb la batalla entre Déu Rama i Ravana, el rei de Lanka. Segons els Ramcharitmanas, una versió del Ramayana escrita pel poeta Tulsidas, la deessa Sita, l’esposa de Rama, mai va ser portada a Lanka.

Sita mai va anar a Lanka, només hi era la seva ombra

En canvi, la seva ombra va ser capturada per Ravana i portada al seu regne. La deessa Sita va romandre a l’Índia, vivint a l’exili amb el déu Rama. Al final, es va fer Agni Pariksha (Sacred Fire Tantra) per recuperar la Sita original no perquè Déu Rama dubtés d’ella.

Els Ramcharitmanas és un poema èpic que explica la història del Déu Suprem Rama. Segons el poema, l’ombra de la deessa Sita va ser segrestada pel rei dimoni Ravana i portada a l’illa de Lanka. Rama i el seu germà Lakshmana finalment la rescaten, però abans que puguin tornar a casa, Sita se sotmet a una prova de foc per demostrar la seva innocència. Els Ramcharitmanas diuen que Sita mai va anar a Lanka; en canvi, la seva ombra s’hi va projectar mentre romania al foc. Per això va ser necessària la prova final; Rama havia d’assegurar-se que recuperava la Sita original, no només l’ombra.

Només els tímids i els febles deixen les coses al destí, però els forts i els segurs de si mateixos mai confien en el destí o la sort – Deessa Sita

Una ombra és una part inseparable d’un ésser humà. És una cosa que tots tenim i que ens segueix allà on anem. Per a molts de nosaltres, la nostra ombra és una cosa que donem per fet i no hi pensem gaire. Tanmateix, les nostres ombres ens poden dir molt sobre nosaltres mateixos. poden ser una font de confort o inseguretat, segons com ens sentim. En algunes cultures, les ombres es veuen com éssers espirituals connectats a la nostra ànima. En altres, es veuen com una representació del nostre jo més fosc. Independentment de com vegis la teva ombra, no es pot negar que forma part de tu. De la mateixa manera que estàs incomplet sense la teva ombra, també ho és el món sense llum i foscor.

L’ombra s’associa amb el reflex de la ànima. L’ombra conté totes les qualitats que suprimim o neguem. Per aquest motiu, l’ombra sovint es veu com una font de saviesa i poder. A la història de The Ramayana, Déu Rama que havia nascut com a ésser humà i s’enfronta a la tasca de rescatar la seva dona, Sita, del rei dimoni Ravana.

Una ombra és més que un simple reflex de nosaltres mateixos. És una part de nosaltres, una extensió del nostre propi ésser. I de la mateixa manera que estem incomplets sense la nostra ombra, les nostres vides també serien incompletes sense les ombres dels nostres éssers estimats. Si un dimoni captés l’ombra de la nostra mare o pare, lluitaríem amb ungles i dents per recuperar-la. Perquè sense la seva ombra, ja no serien qui són.

La història de l’evolució humana. Desbloqueja el teu potencial amb clàssics històrics antics.

El Ramayana és una antiga èpica sànscrita que explica la història de Rama, un príncep just que es veu exiliat del seu regne i obligat a viure al bosc durant catorze anys. El Ramayana no és només una història; també és un manual per fer una bona vida. Els 24.000 versos del Ramayana poden trigar mesos o fins i tot anys a comprendre i apreciar-se completament. Tanmateix, els que practiquen l’espiritualitat saben que si demanem ajuda a la Mare Natura, ella ens ajudarà a entendre els conceptes d’història i origen humà. La natura té la responsabilitat d’ajudar els humans a assolir el seu màxim potencial. Si estudiem el Ramayana, podem aprendre a viure les nostres vides d’acord amb el dharma o la rectitud.

Ramayana té missatges secrets infinits a través dels quals es poden explorar els secrets de l’univers. Hi ha hagut milions d’éssers humans que han estat capaços de desbloquejar el seu veritable potencial amb clàssics històrics antics. També eren tan curiosos com nosaltres per entendre la veritat de l’evolució humana.

Epic Ramayana és un text històric antic que ha intrigat els humans durant segles. Molts creuen que aquest text conté missatges secrets sobre l’univers i el nostre lloc dins d’ell. Com que molt poca gent entén realment la llengua sànscrita, això condueix a la interpretació del Ramayana de moltes maneres per part de diversos investigadors com tu i jo.

Més del 15% de la població mundial creu que llegir i entendre clàssics històrics antics com el Ramayana i el Mahabharata ajuden a desbloquejar el nostre veritable potencial, mentre que altres ho veuen com una història de triomf del bé sobre el mal. Independentment de com interpreteu o entengueu els 24.000 versos sànscrits, no hi ha dubte que té un poder infinit per educar i il·luminar els seus lectors devots. Amb tanta saviesa per oferir, no és estrany que el Ramayana segueixi sent un dels clàssics més populars i més antics del món actual.

Sale!

Personalised Horoscope with 20 Years Predictions (2022-2042)

$62

Select your Currency

SKU: Astro-01 Category:

Product Description

Find fulfilling career opportunities, relationships, money management, parenting tips, and more with the help of Astrology.

 • Astrology is a science that has been used for centuries to help people make decisions about their lives.
 • Our team of experts uses Vedic astrology to provide you with the most accurate readings and advice.
 • You can use our readings and advice to find career fulfilment, relationships, money management tips, and more.
 • Our readings are based on your individual horoscope and are tailored specifically for you.

Our report will give you information about your birth chart that other astrologers cannot share in a short personal consultation.

 • Get to know about your true potential and how to tap into it.
 • Know about your areas of strength and weakness.
 • Learn about the challenges you will face in life and how to overcome them.

Our report can predict your Dasha predictions 100% accurately.

 • Get your personalised horoscope based on Vedas, Upanishads, and ancient astrology textbooks for accurate predictions.
 • Understand your personality type and the best way for you to live life.
 • Leave no stone unturned in your search for guidance.

Our Vedic astrology team researched ancient classics to translate them into your language.

 • Vedic Astrology can also describe the kind of friends you will have in your life, the type of life partner you will have, the nature of your mother & father, and how your relations will be like with your In-laws.
 • The predictions are described in a straightforward manner.
 • You’ll understand every aspect of astrology that is relevant to a person’s life.

 

Get a detailed outlook of your marriage partner.

 • Get a detailed description of your marriage partner.
 • Know what their nature will be like, their career, and their education.
 • Predict whether you will have a happy and prosperous married life or not.
 • Get remedy for marriage & relationship with our report.

You just need to enter your birth details to get your horoscope.

 • No. Of Pages: 300-350 (Depending on your Horoscope)
 • Delivery Time: Within 24-48 Hours (Every Report is verified by our Vedic Astrologers)
 • Payment Methods: Paypal, Credit Card, Debit Card, UPI, Net Banking, etc.

A combined analysis of Dasha &; Transits can give “pin-point” predictions.

 • Dasha makes us understand what fruits we will get in a specific period, whereas Transit tells us when that fruit will be delivered to us.
 • However, We at ABC Nakshatra will provide you with a complete understanding of the Predictive Results you will get in your Dashas after carefully analyzing the aspects, conjunctions, divisional charts, and other aspects of your birth chart.

Improve all parts of your personality and live a better life.

 • You will get a complete description of your Maha Dasha &; Antar Dasha for your entire lifetime. You can validate these Dasha results with your past events, and you will be surprised to know the authenticity of the Vedic Astrology Science.
 • Also, get a comprehensive 10 Years of Transit (Gochar) Interpretations calculated by our High-End Computers working on NASA Data Feed, which accurately calculates the movement of planets and their specific interpretations on your chart for the next 10 Years along with Graphic Representations of the same.

 Plan your life with 25,000 years old ancient wisdom for your future.

 • Prior knowledge of the significant events and benefic period helps plan life events, making Vedic Astrology a fantastic way to visualize the future, based on 25,000-year Old Ancient Vedic Science.
 • Remedies lower the intensity of negative results and provide relief in the dark moments of life. ABC Nakshatra’s horoscope includes Complete Remedies, Prayers, mantras, charity, healing herbs, and preferred colors.
 • We searched for every possible source of Transit &; Dasha interpretations from Vedas &; Ancient Astrology Classics. You get the best of both worlds: authentic interpretations, yet presented in an easy-to-read format in our Astrology report.

Astrology helps you understand your “karma” and the life lessons that await you.

🕉️ Understand the world of Vedic Astrology with our simple guide. You can get a list of all the yogas that are in your birth chart. There are over 300 different kinds of yogas. People have used these techniques to change their lives for the better. We’ll check your chart for all Yogas available in Astrology along with their original Sanskrit texts and their easy-to-understand explanations.

🕉️ Know everything about your life in just a few hours. Know everything about your life, including career, finance, health, love & marriage prospects. You can get a personalized Vedic Astrology report with extensive research of ancient astrology textbooks, Vedas, Puranas, and Upanishads. In earlier times, only the king’s horoscope was checked to determine the future of the kingdom. But in the modern era, you can get a report with every detail of your life in just a few hours with ABC Nakshatra.

🕉️ Be happy with who are and work towards becoming a better version of yourself. Be able to change the areas of your life that you’re not happy with. The report will tell you about your personality in detail. It will also tell you about your life in detail. The report is over 300 pages long and it covers every part of your life. You will also learn about the hidden parts of your personality.

🕉️ Learn what’s affecting your life and relationships. Get predictions of each and every month & year of your life for the next 20 years. You will be able to get predictions for each and every month & year of your life for the next 20 years. This prediction report will help you understand what is going on in your life right now & what will happen in the coming 20 years.

🕉️ Reveal the hidden parts of your personality. Explore some less-known aspects of Astrology that you can’t find anywhere else. Our Vedic astrology report is different than what you see in newspapers or on astrology apps. It gives you a detailed description of your future, with an explanation of why that is so. This can help you understand astrology better. The report also includes calculations like Dashaphal and Transit predictions.

🕉️ Powerful remedies and solutions to overcome obstacles in your life. There are secrets about astrology that no one can tell you in a short time. There is more to astrology than just what an astrologer can see. There are things like yoga, transit, astrograph, longevity, Kal Sarp dosha, Sadesati Vichar, 20-year prediction, Manglik Vichar, and remedies that are useful for everyone. There are remedies like the prescription of stones like lucky stone, effective stone, and living stone.

🕉️ Get precise information about favorable stones and methods of wearing them. There are details about which stone is the best for you. The way you wear the stone is also given. Mantras are recommended to go along with the stones and articles of donation for propitiating planets. There are also remedies for Sade Sati listed in detail.

🕉️ Get complete information about your last life’s debt along with their remedies. You can get predictions for the next ten years for all nine planets using Lal Kitab. The report will help you understand your life better and also tell you about debts from your past life. You will also know about the remedies to problems in this life.

🕉️ Get a free numerology report with your horoscope purchase. Do you know that numerology is an important part of Vedic astrology? Your date of joining a new job, date of marriage, and every other date have a special meaning in numerology Vedic science. To find out what this meaning is, get a free numerology report using our Astrology Bundle.

🕉️ Planning 2022 is super-easy with the personalised monthly predictions of your finance, health, relationship & career. Get free astrology remedies & gemstone recommendations included in this report. Our aim is to spread this 25,000-year-old ancient knowledge of Vedic astrology accessible to everyone at affordable prices. We’re trusted by top international astrologers to generate horoscopes for their clients.

Our Premium Horoscope bundle includes the following:-

300 Page Astrology Remedy & 20 Years Prediction Horoscope. It includes everything from Vedic Astrology Life Reports to KP Astrological Readings.

The only astrology report that you’ll need. You’ll be able to answer practical questions like “When my business will get success?” and “Will I inherit any money in the next few years?”

Easily find out the best remedies for you and your loved ones. Relieve stress and anxiety by using Lal Kitab Remedies, also known as the “wonder book of Vedic astrology”.

Get the most out of your life in the Year 2022: Know what the next 12 months will bring with our yearly transit/dasha analysis report and make your life as long and happy as possible.

Vedic astrology made simple. Stop wasting hours on researching predictions with forecasts you can’t understand because we’ve done the hard work for you!

Don’t just go with the flow. Find out what’s going to happen before it happens! Get Dasha’s predictions along with all the information about your nakshatra, Rashi, bhava, Dasha & Dasha lords in detail along with their strengths and weaknesses.

Get your Numerology report included in this report. Know your lucky numbers, lucky colours, auspicious & inauspicious dates & years in your life, phone numbers, and car numbers, which bring you wealth and prosperity.

Get Gemstone recommendations included in this report. Our horoscope report includes a detailed description of how to wear each kind of gem properly, along with mantras or chants that may help enhance its power even further!

Save time by getting your personalized report within 24 hours. The report comes as a PDF file which you can read on any device – computer, tablet or smartphone – at your convenience.

7 days Money-back guarantee. We are so confident in the science of Astrology that – we offer a 100% money-back guarantee if you feel this report has not benefitted you in any way.

Scroll to Top