Mikä on Nadi Dosh? Nadi Doshan korjaustoimenpiteet

What is Nadi Dosh? Remedies of Nadi Dosha

Mikä on Nadi Dosh? Nadi Doshan korjaustoimenpiteet

Nadi Dosha on sanskritinkielinen termi, joka tarkoittaa “kanavaongelmaa”. Tämä tila ilmenee, kun kuun energia vaikuttaa vatan virtaukseen kehossasi. Vata on vastuussa kaikesta liikkeestä, myös verenkierrosta. Jos sinulla on tämä sairaus, se voi vaikuttaa terveytesi ja hyvinvointiisi, koska se heikentää tai pysäyttää kykysi liikkua vapaasti! Mitä parannuskeinoja on? Lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Nadi dosha on planeetan kauttakulku tai osajakso, jonka aiheuttaa energian virtauksen estyminen nadien läpi. Ihmiskehossa on 3 Nadia, jotka tunnetaan myös nimellä Shat Chakra (“Sadan energiakanavan pyörä”). Kun energian virtaus jonkin nadin läpi estyy, sitä nadia kutsutaan myös Nadi doshaksi.

Ensimmäinen nadi eli Shat Chakra on nimeltään Aadi Nadi ja se edustaa Vaata (ilma)elementtiä. Ihmiskehossa Aadi Nadi alkaa jalkojen alaosasta ja päättyy pään yläosaan. Toinen on Madhya Nadi ja se edustaa Pitta (tuli) elementtiä. Madhya Nadi alkaa pään yläosasta jalkojen alaosaan edustaen energian virtausta molempiin suuntiin; ylhäältä alas sekä alhaalta ylös. Kolmas Nadi on nimeltään Antya Nadi ja se edustaa Kaphaa (vesi) elementtiä. Ihmiskehossa Antya Nadi alkaa jalkojen ylhäältä alas ja päättyy pään alaosaan.

Nadi dosha on energiakanavan epäharmonia, joka voi aiheuttaa sairauksia ja estää kehoasi toimimasta kunnolla.

Astrologian mukaan, jos joku Nadi dosha on estetty tai energian virtaus häiriintyy kyseisessä nadissa, se ei salli yksilön saavuttaa tavoitettaan tai estää hänen edistymistään kohti menestystä. Se aiheuttaa myös terveysongelmia, jotka liittyvät kyseiseen Nadiin.

 1. Aadi Nadi (Vaata) dosha – Aadi Nadin (Vaata) doshan suhteen planeettojen kauttakulku tai osajakso elämässä syntyy, kun Maa tulee Auringon ja Kuun väliin. Tämä aiheuttaa pimennyksiä Vaastu Shastran suhteen. Kun tämä aiheutuu, se vaikuttaa taloihin, jotka ovat Vaata-taloja (koillinen ja pohjoinen). Vedicassa astrologiassa näitä taloja kutsutaan Rayara Sthana tai Old Moon -asemaksi. Aadi Nadi (Vaata) dosha voi johtua myös Rayara Sthanan ulkopuolella tapahtuvasta pimennystä. Kun tämä tapahtuu, se voi aiheuttaa Yogini Doshan. Vedicassa astrologiassa näitä taloja kutsutaan Yamaganda Sthana tai New Moon -asemaksi.
 2. Madhya Nadi (Pitta) dosha – Aadi Nadin (Vaata) doshan suhteen planeettojen kauttakulku tai osajakso elämässä syntyy, kun Aurinko tulee Maan ja Kuun väliin. Tämä aiheuttaa pimennykset vedalaisen astrologian osalta. Kun tämä aiheutuu, se vaikuttaa taloihin, jotka ovat Pitta-taloja (itä-etelä). Näihin taloihin viitataan Chaturthamsa Sthanam- tai Quarter Moon -asemana vedaisessa astrologiassa. Madhya Nadi (Pitta) dosha voi johtua myös Chaturthamsa Sthanamin ulkopuolella tapahtuvasta pimennystä. Kun tämä tapahtuu, se voi aiheuttaa Yogini Doshan. Näitä taloja kutsutaan Dasamsa- tai Decanate Moon -asemaksi vedaisessa astrologiassa.
 3. Antya Nadi (Kapha) dosha – Antya Nadin (Kapha) doshan suhteen planeettojen kauttakulku tai osajakso elämässä syntyy, kun Aurinko tulee Maan ja Marsin väliin. Tämä aiheuttaa pimennykset vedalaisen astrologian osalta. Kun tämä aiheutuu, se vaikuttaa taloihin, jotka ovat Kapha-taloja (länsi-pohjoinen). Näihin taloihin viitataan Saptamsa- tai Seven Moon -asemana Vedic Astrologiassa. Antya Nadi (Kapha) dosha voi johtua myös Saptamsan ulkopuolella tapahtuvasta pimennystä. Kun tämä tapahtuu, se voi aiheuttaa Yogini Doshan. Näitä taloja kutsutaan Dasamsa- tai Decanate Moon -asemaksi vedaisessa astrologiassa.

Jotkut terveysongelmista, joita Nadi dosha voivat aiheuttaa:

 • Aadi Nadi (Vaata) dosha – Sydänsairaudet, masennus, ahdistuneisuus, luukivut ja muut luuhun liittyvät ongelmat, nilkat ja luuhun liittyvät ongelmat, risat vaivat, mustelmat kehossa.
 • Madhya Nadi (Pitta) dosha – Ihosairaudet, kuten akne ja näppylät, verisyöpä jne. Jos Mars pahentaa Pittaa voimakkaasti, se voi johtaa maksasyöpään.
 • Antya Nadi (Kapha) dosha – Hengityselimistön ongelmat, kuten astma, ylähengitysteiden sairaudet, kuten flunssa, poskionteloiden tukkoisuus jne., Imukudoksen syöpä.

Korjaustoimenpiteet Nadi Doshan poistamiseen

Mikä on paras tapa päästä eroon huonosta Nadista? Voit tehdä sen astrologian tai muiden keinojen avulla. Olemme voineet tarjota helpotusta tähän doshaan tarjoamalla tietoa siitä, kuinka voit poistaa ongelmasi asiantuntijan avulla, sekä tarjoamalla halpoja ja tehokkaita korjaustoimenpiteitä!

Seuraavia korjaustoimenpiteitä suositellaan henkilöille, joihin Nadi Dosha vaikuttaa: –

 1. Korjaavien/korjaavien jalokivien tai astrologian yantran käyttö, kuten maailmanlaajuisesti tunnetun intialaisen astrologimme Ankit Sharman maailmankuulu “Sampurna Vivah Sukh Yantra”.
 2. Säännöllinen Mahamrityunjaya Mantran laulaminen.
 3. Viljojen, vaatteiden, lehmien jne. lahjoittaminen köyhille ja vähävaraisille ihmisille tai brahminiperheille.
 4. Naimisiin ehdotetun tytön ensin Lord Vishnun ja sitten hänen toivomansa aviomiehen kanssa.
 5. Omaksutaan elämäntapa, jossa säilytetään rauha, yhteistyö ja anteliaisuus avioelämässä.

Rukoilemme Maha Lakshmi Matajia kaikkien niiden puolesta, jotka kärsivät ongelmista sellaisenaan ja toivotamme heille onnea. Olkoon heidän avioelämänsä täynnä onnea ja rauhaa.

“Kun etsit arvovaltaista astrologiaraporttia, on vaikea päihittää ABCnakshatra.com! Raporttimme sisältää Vedic Astrologian ennusteita ja 100 % tehokkaita korjaustoimenpiteitä, jotka tunnetaan yhtenä tarkimmista koko Intiassa.”

 • Henkilökohtainen Lal Kitab -raportti osoitteessa ABCnakshatra.com auttaa sinua kulkemaan läpi elämän 100 % tarkkuudella – taattu! Hanki Vedic Astrology -raporttipaketti saadaksesi täydellisen käsityksen siitä, mitä tapahtuu sekä menneessä että tulevaisuudessa, jotta saat mielenrauhaa nyt tai myöhemmin, kun se on tärkeintä
 • Matematiikka on tervettä, mutta mikä tärkeintä, myös niiden lääkkeet, jotka toimivat nopeasti ilman sivuvaikutuksia, koska ne ovat kaikki luonnollisia homeopaattisia hoitoja, jotka on peräisin muinaisista kirjoituksista, kuten Vedasta.
 • ABCnakshatra.com tarjoaa sinulle myös henkilökohtaisen Lal Kitab Astrology -raportin, jonka avulla voit tehdä jokaisen ennusteen elämästään sekä 100 % tehokkaita korjaustoimenpiteitä itsellesi.

Scroll to Top