Personalised Horoscope with 20 Years Predictions (2022-2042)
Sale!

Персонализиран хороскоп со 20-годишни предвидувања (2022-2042)

$62

Select your Currency

Product Description

Најдете исполнети можности за кариера, врски, управување со пари, совети за родители и многу повеќе со помош на астрологијата.

 • Астрологијата е наука што се користи со векови за да им помогне на луѓето да донесат одлуки за нивните животи.
 • Нашиот тим на експерти ја користи ведската астрологија за да ви обезбеди најточни читања и совети.
 • Можете да ги користите нашите читања и совети за да најдете исполнување во кариерата, врски, совети за управување со пари и многу повеќе.
 • Нашите читања се засноваат на вашиот индивидуален хороскоп и се прилагодени специјално за вас.

Нашиот извештај ќе ви даде информации за вашата табела за раѓање што другите астролози не можат да ги споделат во кратка лична консултација.

 • Запознајте се за вашиот вистински потенцијал и како да влезете во него.
 • Знајте за вашите области на сила и слабост.
 • Дознајте за предизвиците со кои ќе се соочите во животот и како да ги надминете.

Нашиот извештај може да ги предвиди вашите предвидувања Даша 100% точно.

 • Добијте го вашиот персонализиран хороскоп заснован на Ведите, Упанишадите и учебниците за античка астрологија за точни предвидувања.
 • Разберете го вашиот тип на личност и најдобриот начин за да живеете живот.
 • Не оставајте камен неисправен во потрагата по водство.

Нашиот ведски тим за астрологија ги истражуваше античките класици за да ги преведе на вашиот јазик.

 • Ведската астрологија исто така може да опише вид на пријатели што ќе ги имате во вашиот живот, видот на животниот партнер што ќе го имате, природата на вашата мајка & засилувач; Татко, и како ќе бидат вашите односи со вашите свекрви.
 • Предвидувањата се опишани на директен начин.
 • Thingе го разберете секој аспект на астрологијата што е релевантен за животот на една личност.

Добијте детален изглед на вашиот партнер за брак.

 • Добијте детален опис на вашиот партнер за брак.
 • Знајте како ќе биде нивната природа, нивната кариера и нивното образование.
 • Предвидете дали ќе имате среќен и просперитетен брачен живот или не.
 • Добијте лек за брак & засилувач; врска со нашиот извештај.

Само треба да ги внесете вашите детали за раѓање за да го добиете вашиот хороскоп.

 • Број на страници: 300-350 (во зависност од вашиот хороскоп)
 • Време на испорака: Во рок од 24-48 часа (секој извештај е потврден од нашите ведски астролози)
 • Начини на плаќање: PayPal, кредитна картичка, дебитна картичка, UPI, нето банкарство, итн.

ABCnakshatra Banner.jpg ABC Nakshatra Astrology

Комбинирана анализа на Dasha & засилувач; Транзитите можат да дадат „прецизни“ предвидувања.

 • Даша не тера да разбереме какви плодови ќе добиеме во одреден период, додека Транзит ни кажува кога тоа овошје ќе ни биде доставено
 • Како и да е, ние во ABC Nakshatra ќе ви обезбедиме целосно разбирање за предвидливите резултати што ќе ги добиете во вашите Даши откако внимателно ќе ги анализирате аспектите, сврзниците, графиконите за поделба и другите аспекти на вашата карта за раѓање.

Подобрете ги сите делови од вашата личност и живејте подобар живот.

 • Ќе добиете целосен опис на вашата Маха Даша & засилувач; Antar Dasha за целиот ваш живот. Можете да ги потврдите овие резултати на Даша со вашите минати настани и ќе бидете изненадени кога ќе ја дознаете автентичноста на науката за ведска астрологија.
 • Исто така, добијте сеопфатни 10 години транзит (Гочар) толкувања пресметани од нашите висококвалитетни компјутери кои работат на NASA Data Feed, кои прецизно го пресметуваат движењето на планетите и нивните специфични толкувања на вашата табела за следните 10 години, заедно со графички прикази на исто.

 Планирајте го вашиот живот со древна мудрост стара 25.000 години за вашата иднина.

 • Планирајте го вашиот живот со древна мудрост стара 25.000 години за вашата иднина.
 • Лековите го намалуваат интензитетот на негативните резултати и обезбедуваат олеснување во темните моменти од животот. Хороскопот на ABC Nakshatra вклучува целосни лекови, молитви, мантри, добротворни цели, лековити билки и преферирани бои.
 • Го баравме секој можен извор на транзит &; Даша толкувања од Ведите & засилувач; Античка класика на астрологија. Го добивате најдоброто од двата света: автентични толкувања, но претставени во лесно читлив формат во нашиот извештај за астрологија.

? Планирањето 2022 е супер лесно со персонализираните месечни предвидувања за вашето финансирање, здравје, врска &; засилувач; кариера. Добијте бесплатни лекови за астрологија &; засилувач; Препораки за скапоцен камен вклучени во овој извештај. Нашата цел е да го шириме ова 25,000 години старо античко знаење за ведската астрологија достапно за сите по прифатливи цени. На нас им веруваме на врвните меѓународни астролози да генерираат хороскопи за нивните клиенти.

Нашиот премија за премиум хороскоп го вклучува следново:-

Лек за астрологија на 300 страници &; засилувач; 20 години хороскоп за предвидување.Вклучува сè, од извештаите за живот на ведската астрологија до астролошките читања на КП.

Единствениот извештај за астрологија што ќе ви треба.Beе можете да одговорите на практични прашања како „Кога мојот бизнис ќе добие успех?“ и “Дали ќе наследам пари во следните неколку години?”

Лесно дознајте ги најдобрите лекови за вас и вашите најблиски.Ослободете го стресот и вознемиреноста со употреба на лекови на Лал Китаб, познат и како „Книга за чудо на ведската астрологија“.

Извлечете максимум од вашиот живот во 2022 година:Знајте што ќе донесе следните 12 месеци со нашиот годишен извештај за анализа на транзит/даша и ќе го направите вашиот живот што е можно подолг и среќен.

Ведската астрологија е едноставна.Престанете да трошите часови за истражување на предвидувањата со предвидувања што не можете да ги разберете затоа што ја завршивме напорната работа за вас!

Не одете само со протокот.Откријте што ќе се случи пред да се случи! Добијте ги предвидувањата на Даша заедно со сите информации за вашите Накшатра, Раши, Бава, Даша &; засилувач; Даша господари детално заедно со нивните јаки и слаби страни.

Добијте го вашиот извештај за нумерологија вклучен во овој извештај.Знајте ги вашите среќни броеви, среќни бои, сомнителни &; засилувачи; ИНАУСПИСНИ ДЕТИ &; засилувач; Години во вашиот живот, телефонски броеви и броеви на автомобили, кои ви носат богатство и просперитет.

Добијте препораки за скапоцен камен вклучени во овој извештај.Нашиот извештај за хороскоп вклучува детален опис за тоа како правилно да се носи секој вид скапоцен камен, заедно со мантри или песни што можат да помогнат во подобрувањето на нејзината моќ уште повеќе!

Заштедете време со добивање на вашиот персонализиран извештај во рок од 24 часа.Извештајот доаѓа како PDF -датотека што можете да ја прочитате на кој било уред – компјутер, таблет или паметен телефон – по ваша погодност.

7 дена гаранција за враќање на парите.Ние сме толку сигурни во науката за астрологијата – ние нудиме 100% гаранција за враќање на парите, доколку сметате дека овој извештај не ви има корист на кој било начин.