Zoti Ram nuk dyshoi kurrë në perëndeshën Sita – Miti Ramayana i Mërgimit të Sitës

ramayana 1650231565 157.38.124.176 ABC Nakshatra Astrology

Historia e vërtetë e mërgimit të Nënë Sitës sipas Ramayana dhe historianëve të lashtë indianë

Ramayana është një nga tekstet historike të lashta më të vjetra dhe më të njohura në botë, që tregon historinë e Zotit Rama, një avatar i Zotit Suprem Vishnu. Historia arrin kulmin në betejën midis Zotit Rama dhe Ravanës, mbretit të Lankës. Sipas Ramcharitmanas, një version i Ramayana-s i shkruar nga poeti Tulsidas, perëndeshë Sita, gruaja e Ramës, nuk u dërgua kurrë në Lanka.

3 ABC Nakshatra Astrology

Sita nuk shkoi kurrë në Lanka, vetëm hija e saj ishte atje

Në vend të kësaj, hija e saj u kap nga Ravana dhe u dërgua në mbretërinë e tij. Perëndesha Sita mbeti në Indi, duke jetuar në mërgim me Zotin Rama. Në fund, Agni Pariksha (Tantra e Zjarrit të Shenjtë) u krye për të rikthyer Sita-n origjinale jo sepse Zoti Rama dyshoi në të.

Ramcharitmanas është një poemë epike që tregon historinë e Zotit të Lartë Rama. Sipas poemës, hija e perëndeshës Sita u rrëmbye nga mbreti demon Ravana dhe u dërgua në ishullin Lanka. Rama dhe vëllai i tij Lakshmana përfundimisht e shpëtojnë atë, por para se të kthehen në shtëpi, Sita i nënshtrohet një prove zjarri për të provuar pafajësinë e saj. Ramcharitmanas thotë se Sita nuk shkoi kurrë në Lanka; në vend të kësaj, hija e saj u hodh atje ndërsa ajo mbeti në zjarr. Kjo është arsyeja pse testi përfundimtar ishte i nevojshëm; Rama duhej të siguronte që ai të kthente Sitën origjinale, jo vetëm hijen.

1 ABC Nakshatra Astrology

Vetëm të ndrojturit dhe të dobëtit ia lënë gjërat fatit, por të fortët dhe të vetëbesuarit nuk i kushtojnë kurrë fatit apo fatit – perëndeshë Sita

Hija është pjesë e pandashme e njeriut. Është diçka që ne të gjithë e kemi dhe që na ndjek kudo që shkojmë. Për shumë prej nesh, hija jonë është diçka që e marrim si të mirëqenë dhe nuk mendojmë shumë për të. Megjithatë, hijet tona mund të na tregojnë shumë për veten tonë. ato mund të jenë burim ngushëllimi ose pasigurie, në varësi të asaj se si ndihemi për ta. Në disa kultura, hijet shihen si qenie shpirtërore që lidhen me shpirtrat tanë. Në të tjerat, ato shihen si një përfaqësim i vetes sonë më të errët. Pavarësisht se si e shikoni hijen tuaj, nuk mund të mohohet se ajo është një pjesë e juaja. Ashtu si ju jeni të paplotë pa hijen tuaj, po ashtu bota është e paplotë pa dritë dhe errësirë.

Hija është e lidhur me reflektimin e shpirti. Hija përmban të gjitha cilësitë që ne i shtypim ose i mohojmë. Për këtë arsye, hija shihet shpesh si një burim mençurie dhe fuqie. Në historinë e The Ramayana, Zoti Rama, i cili kishte lindur si qenie njerëzore dhe përballet me detyrën për të shpëtuar gruan e tij, Sita, nga mbreti demon Ravana.

Një hije është më shumë se vetëm një pasqyrim i vetvetes. Është një pjesë e jona, një shtrirje e qenies sonë. Dhe ashtu siç jemi të paplotë pa hijen tonë, po ashtu edhe jetët tona do të ishin të paplota pa hijet e njerëzve tanë të dashur. Nëse një demon do të kapte hijen e nënës ose babait tonë, ne do të luftonim dhëmbë e gozhdë për ta rikthyer atë. Sepse pa hijen e tyre, ata nuk do të ishin më ata që janë.

4 ABC Nakshatra Astrology

Historia e evolucionit njerëzor. Zhbllokoni potencialin tuaj me klasikët e lashtë historikë.

Ramayana është një epikë e lashtë sanskrite që tregon historinë e Ramës, një princi të drejtë që mërgohet nga mbretëria e tij dhe detyrohet të jetojë në pyll për katërmbëdhjetë vjet. Ramayana nuk është thjesht një histori; është gjithashtu një manual për të jetuar një jetë të mirë. 24,000 vargjet e Ramayana-s mund të duhen muaj apo edhe vite për t’u kuptuar dhe vlerësuar plotësisht. Megjithatë, ata që praktikojnë spiritualitetin e dinë se nëse kërkojmë ndihmë nga Nëna Natyrë, ajo do të na ndihmojë të kuptojmë konceptet e historisë dhe origjinës njerëzore. Natyra ka një përgjegjësi për të ndihmuar njerëzit të arrijnë potencialin e tyre më të lartë. Duke studiuar Ramayanën, ne mund të mësojmë se si ta jetojmë jetën tonë në përputhje me dharma, ose drejtësinë.

2 ABC Nakshatra Astrology

Ramayana ka mesazhe sekrete të pafundme përmes të cilave mund të eksplorohen sekretet e universit. Ka pasur miliona qenie njerëzore që kanë qenë në gjendje të zhbllokojnë potencialin e tyre të vërtetë me klasikët e lashtë historikë. Ata ishin po aq kureshtarë sa ne për të kuptuar të vërtetën e evolucionit njerëzor.

Epic Ramayana është një tekst i lashtë historik që ka intriguar njerëzit për shekuj me radhë. Shumë besojnë se ky tekst përmban mesazhe sekrete për universin dhe vendin tonë brenda tij. Meqenëse shumë pak njerëz e kuptojnë në të vërtetë gjuhën sanskrite, kjo çon në interpretimin e Ramayana në shumë mënyra nga studiues të ndryshëm si ju dhe unë.

Mbi 15% e popullsisë botërore besojnë se leximi dhe kuptimi i klasikëve të lashtë historikë si Ramayana dhe Mahabharata ndihmojnë për të zhbllokuar potencialin tonë të vërtetë, ndërsa të tjerët e shohin atë si një histori të së mirës që triumfon mbi të keqen. Pavarësisht se si i interpretoni ose kuptoni 24,000 vargjet sanskrite, nuk ka dyshim se ai ka fuqi të pafund për të edukuar dhe ndriçuar lexuesit e tij të përkushtuar. Me kaq shumë mençuri për të ofruar, nuk është çudi që Ramayana mbetet një nga klasikët më të njohur, por më të vjetër në botë sot.

Sale!

Horoskopi i personalizuar me parashikime 20-vjeçare (2022-2042)

$62

SKU: Astro-01 Category:

Product Description

Gjeni përmbushjen e mundësive të karrierës, marrëdhënieve, menaxhimit të parave, këshillave të prindërimit dhe më shumë me ndihmën e astrologjisë.

 • Astrologjia është një shkencë që është përdorur me shekuj për t’i ndihmuar njerëzit të marrin vendime për jetën e tyre.
 • Ekipi ynë i ekspertëve përdor Astrologjinë Vedic për t’ju siguruar leximet dhe këshillat më të sakta.
 • Ju mund të përdorni leximet dhe këshillat tona për të gjetur përmbushjen e karrierës, marrëdhëniet, këshilla për menaxhimin e parave dhe më shumë.
 • Leximet tona bazohen në horoskopin tuaj individual dhe janë përshtatur posaçërisht për ju.

Raporti ynë do t’ju japë informacione rreth grafikut tuaj të lindjes që astrologët e tjerë nuk mund të ndajnë në një konsultë të shkurtër personale.

 • Njihuni me potencialin tuaj të vërtetë dhe si të futeni në të.
 • Di për fushat tuaja të forcës dhe dobësisë.
 • Mësoni për sfidat me të cilat do të përballeni në jetë dhe si t’i kapërceni ato.

Raporti ynë mund të parashikojë parashikimet tuaja Dasha 100% me saktësi.

 • Merrni horoskopin tuaj të personalizuar bazuar në Vedas, Upanishads, dhe libra shkollorë të lashtë të astrologjisë për parashikime të sakta.
 • Kuptoni llojin tuaj të personalitetit dhe mënyrën më të mirë për ju për të jetuar jetën.
 • Mos lini asnjë gur të paprekur në kërkimin tuaj për udhëzime.

Ekipi ynë i Astrologjisë Vedik hulumtoi klasikët e lashtë për t’i përkthyer ato në gjuhën tuaj.

 • Astrologjia Vedic gjithashtu mund të përshkruajë llojin e miqve që do të keni në jetën tuaj, llojin e partnerit të jetës që do të keni, natyrën e nënës suaj & Babai, dhe si do të jenë marrëdhëniet tuaja me vjehrat tuaja.
 • Parashikimet përshkruhen në një mënyrë të drejtpërdrejtë.
 • Do të kuptoni çdo aspekt të astrologjisë që është i rëndësishëm për jetën e një personi.

Merrni një pikëpamje të detajuar të partnerit tuaj të martesës.

 • Merrni një përshkrim të hollësishëm të partnerit tuaj të martesës.
 • Di se si do të jetë natyra e tyre, karriera e tyre dhe edukimi i tyre.
 • Parashikoni nëse do të keni një jetë të lumtur dhe të prosperuar të martuar apo jo.
 • Merrni ilaç për martesë & marrëdhënie me raportin tonë.

Thjesht duhet të futni detajet tuaja të lindjes për të marrë horoskopin tuaj.

 • Nr. E faqeve: 300-350 (në varësi të horoskopit tuaj)
 • Koha e dorëzimit: Brenda 24-48 orëve (çdo raport verifikohet nga astrologët tanë Vedic)
 • Metodat e pagesës: PayPal, karta e kreditit, karta e debitit, UPI, Banking Net, etj.

ABCnakshatra Banner.jpg ABC Nakshatra Astrology

A combined analysis of Dasha &; Transits can give “pin-point” predictions.

 • Dasha makes us understand what fruits we will get in a specific period, whereas Transit tells us when that fruit will be delivered to us.
 • However, We at ABC Nakshatra will provide you with a complete understanding of the Predictive Results you will get in your Dashas after carefully analyzing the aspects, conjunctions, divisional charts, and other aspects of your birth chart.

Improve all parts of your personality and live a better life.

 • You will get a complete description of your Maha Dasha &; Antar Dasha for your entire lifetime. You can validate these Dasha results with your past events, and you will be surprised to know the authenticity of the Vedic Astrology Science.
 • Also, get a comprehensive 10 Years of Transit (Gochar) Interpretations calculated by our High-End Computers working on NASA Data Feed, which accurately calculates the movement of planets and their specific interpretations on your chart for the next 10 Years along with Graphic Representations of the same.

 Plan your life with 25,000 years old ancient wisdom for your future.

 • Prior knowledge of the significant events and benefic period helps plan life events, making Vedic Astrology a fantastic way to visualize the future, based on 25,000-year Old Ancient Vedic Science.
 • Remedies lower the intensity of negative results and provide relief in the dark moments of life. ABC Nakshatra’s horoscope includes Complete Remedies, Prayers, mantras, charity, healing herbs, and preferred colors.
 • We searched for every possible source of Transit &; Dasha interpretations from Vedas &; Ancient Astrology Classics. You get the best of both worlds: authentic interpretations, yet presented in an easy-to-read format in our Astrology report.

🕉️ Planning 2022 is super-easy with the personalised monthly predictions of your finance, health, relationship & career. Get free astrology remedies & gemstone recommendations included in this report. Our aim is to spread this 25,000-year-old ancient knowledge of Vedic astrology accessible to everyone at affordable prices. We’re trusted by top international astrologers to generate horoscopes for their clients.

Our Premium Horoscope bundle includes the following:-

300 Page Astrology Remedy & 20 Years Prediction Horoscope. It includes everything from Vedic Astrology Life Reports to KP Astrological Readings.

The only astrology report that you’ll need. You’ll be able to answer practical questions like “When my business will get success?” and “Will I inherit any money in the next few years?”

Easily find out the best remedies for you and your loved ones. Relieve stress and anxiety by using Lal Kitab Remedies, also known as the “wonder book of Vedic astrology”.

Get the most out of your life in the Year 2022: Know what the next 12 months will bring with our yearly transit/dasha analysis report and make your life as long and happy as possible.

Vedic astrology made simple. Stop wasting hours on researching predictions with forecasts you can’t understand because we’ve done the hard work for you!

Don’t just go with the flow. Find out what’s going to happen before it happens! Get Dasha’s predictions along with all the information about your nakshatra, Rashi, bhava, Dasha & Dasha lords in detail along with their strengths and weaknesses.

Get your Numerology report included in this report. Know your lucky numbers, lucky colours, auspicious & inauspicious dates & years in your life, phone numbers, and car numbers, which bring you wealth and prosperity.

Get Gemstone recommendations included in this report. Our horoscope report includes a detailed description of how to wear each kind of gem properly, along with mantras or chants that may help enhance its power even further!

Save time by getting your personalized report within 24 hours. The report comes as a PDF file which you can read on any device – computer, tablet or smartphone – at your convenience.

7 days Money-back guarantee. We are so confident in the science of Astrology that – we offer a 100% money-back guarantee if you feel this report has not benefitted you in any way.